image

Pietia Laarhoven - van der Mark

advocaat, partner bij TeekensKarstens

Advocaat, Partner. Gespecialiseerd in (cross-border) fusies en overnames, joint ventures, bedrijfsopvolging, commerciële contracten, corporate governance, mededingingsrechtelijke zaken (kartelverbod, misbruik van machtspositie en melding van concentraties). Adviseert Nederlandse en buitenlandse bedrijven en investeerders in transacties en herstructureringen en vertegenwoordigt cliënten in procedures voor de rechtbank als ook de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Recent trackrecord

Advisering en begeleiding overname van een franchiseorganisatie. Door de krachtenbundeling is de grootste aanbieder van onafhankelijk financieel totaaladvies in Nederland ontstaan, met een distributienetwerk van 350 vestigingen, meer dan 500 onafhankelijke adviseurs en een marktaandeel van ongeveer 10 procent in nieuwe hypotheken.

Advisering en begeleiding cross-border overname van een tweetal bedrijven door een divisie van een internationaal concern dat innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen biedt voor liften, roltrappen, rolpaden, gevelliftinstallaties en deursystemen.

Advisering en begeleiding emissie aan een tweetal investeringsfondsen van aandelen in bedrijf dat medische en maatschappelijke innovatieve producten en diensten ontwikkelt, produceert en verkoopt.

Advisering en vertegenwoordiging van één van de partijen bij een onderzoek van de ACM (binnen de sector Agri, Industrie en Bouw) inzake een kartel.

Nevenactiviteiten

  • Lid Vereniging voor Mededingingsrecht

  • docent Permanente Opleiding Advocatuur TKademy vanaf 2009
  • Voorzitter businessclub LOHC
  • Bestuurslid Leids Startersfonds
  • Bestuurslid Unity FM/TV (lokale omroep voor Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten en Oegstgeest)
  • Bestuurslid Stichting Paralympisch Zeilen

 

 

Neem contact op

LinkedIn