image

Bob Heeren

Advocaat. Anderhandelaar. Mediator. Zanger. Presentator. Schrijver. Blogger. bij RWV Advocaten

“Ik werk graag aan complexe juridische zaken waarin onderliggende belangen en verborgen gevoelens meespelen. Dat kunnen zakelijke kwesties met een emotionele onderlaag zijn, zoals arbeidsconflicten. Of emotionele kwesties met een zakelijk karakter, denk aan echtscheidingen.

Hierin kan ik mijn kennis van het recht en mijn jarenlange training in psychologie en communicatie combineren. Ik herken en erken de emotionele onderstromen, met als gevolg dat er ruimte ontstaat en oplossingen zich sneller aandienen. Daar zijn alle partijen bij gebaat.”

 

Advocaat en mediator

Bob is specialist in het oplossen van complexe juridische problemen met een emotionele lading. Zijn werkveld bestaat uit conflicten tussen werkgevers, werknemers, directeuren, ondernemingsraden, commissarissen en aandeelhouders. Uit ontslagen en geschillen op de werkvloer. Uit kwesties die de ondernemer aangaan: koopcontracten maken, de uitleg daarvan toesnijden op de belangen van de klant, procederen en krijgen wat je wilt. En op het familievlak: uit echtscheidingen. Op het scherpst van de snede pleit hij op zijn best. Bob is een voorstander van een op maat gesneden tactische aanpak: soms de brute aanval, dan weer gedoseerd verdedigen. Maar altijd met verstand én gevoel.

Aandacht voor ratio en emotie

Als goed verstaander heeft Bob aandacht voor emoties, (verborgen) belangen, intenties en onbegrepen bedoelingen. Ook bij zakelijke geschillen. Omdat, zo leert zijn ervaring, geschillen zich dan eerder oplossen. Omgekeerd kan hij in kwesties waarin emoties overheersen juist de ratio terugbrengen. Hierdoor past ook het familierecht hem goed. Bij echtscheidingen weet hij de veelheid van  emoties in goede banen te leiden. En past hij de juiste strategie en tactiek toe voor de beste en snelste oplossing. Bij echtscheidingen met zakelijke vraagstukken dient zijn eigen ondernemerschap als waardevolle bagage.

Neem contact op

Facebook Twitter LinkedIn