Speeddate en jurybezoekje

7 februari 2019
13.30 uur-17.00

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf, Duinweg 117, 2204 AT Noordwijk

Speeddate donderdag 7 februari 2019


Een datum die je beslist vrij moet proberen te houden is donderdagmiddag 7 februari 2019. Dan staat namelijk de traditionele jurybijeenkomst/speeddate gepland in het fraai gelegen Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk en krijg je de gelegenheid nader kennis te maken met de andere genomineerde bedrijven.Ook zal op die middag ons camerateam aanwezig zijn om een aantal video opnames te maken, die tijdens de Grote Finale op vrijdag 15 maart zullen worden vertoond. De Speeddate is een uitgelezen kans om te netwerken!
 
Voorlopig programma donderdagmiddag 7 februari aanstaande
Het voorlopig programma voor de jurybijeenkomst/speeddate van de Sterkste Schakel Verkiezing 2019 op donderdagmiddag 7 februari ziet er als volgt uit:

13.30 uur - 13.45 uur
Ontvangst gasten (genomineerden en jury) met welkomstdrankje in Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Raaf, Duinweg 117-119 te Noordwijk en welkomstwoord door initiator van de Sterkste Schakel Harry de Reus, uitgever van het zakenmagazine Rijnstreek Business.
14.00 uur
Uitleg hoe de speeddate gaat verlopen. 
14.30 uur tot 17.00 uur
Start officieel programma (speeddate met andere genomineerden en bezoek aan de jury met videoshoot.
17.00 uur tot 18.00 uur
Nazit met hapjes en een drankje
 
Gedurende de gehele middag is er gratis bronwater te verkrijgen.
 
Zie HIER de routeplanner naar Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Raaf.
 
Jurytraject
Zoals al gezegd wil een deel van de jury graag op donderdagmiddag 7 februari 2018 even kort met je kennis maken om zodoende een eerste indruk te krijgen van jou als ondernemer/manager. Je voordracht voor de jury en ook voor de speedate zal maximaal 2 minuten in beslag mogen nemen en zal meetellen in de totale beoordeling onder het onderdeel "presentatie". Het bedrijf met de meest originele presentatie ontvangt die middag sowieso een leuke prijs!
Vanaf medio januari zal de jury telefonisch contact met je bedrijf opnemen om een afspraakje in te plannen voor het bedrijfsbezoek.  
 
Vergroot je kansen voor de jury!
Veel mensen zijn zó vol van hun bedrijf dat het moeilijk is duidelijk en kort uit te leggen wat nou precies het onderscheidende is. Hoe vertel je duidelijk wie je bent en wat je te bieden hebt? Hoe kom je enthousiast en boeiend over? Hoe overtuig je de ander dat jouw bedrijf dé partij is om mee in zee te gaan? Een goede voorbereiding is van doorslaggevend belang voor het welslagen van je presentatie? Uiteraard kun je je presentatie extra kracht bij zetten met behulp van een laptop of tablet. Wat ook vaak heel goed werkt is het verstrekken van een give-away dat enigszins verband houdt met je eigen bedrijfsactiviteit en/of producten. Folders, brochures, visitekaartjes zijn natuurlijk ook erg nuttig om mee te nemen en aan genomineerden en juryleden te overhandigen.
 
Aanmelden!
Deelname is voor genomineerde bedrijven gratis met maximaal twee personen per bedrijf. Je kunt je alleen per mail of telefonisch 071-4080557) voor dit evenement aanmelden bij Harry de Reus (harry@rijnstreekbusiness.nl).

Via deze site is dat helaas niet mogelijk!

Vermeld in je mailtje even met hoeveel personen je aanwezig zult zijn met daarbij de namen i.v.m de naambadges.

Aanmelden via de mail kan nog tot donderdag 18 januari aanstaande.

Deze Kring-leden bezoeken dit evenement