Rondleiding bij overall winnaar Sterkste Schakel (Dierenartsenpraktijk Bodegraven)

19 april 2018
15.00- 15.30 Inloop

Zuidzijde 63, 2411 RT Bodegraven

De Sterkste Schakel Kring is blij met de uitnodiging om met onze leden een bezoek te mogen brengen aan de overall winnaar van de Sterkste Schakel Verkiezing 2018 op vrijdag 20 april aanstaande van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Programma:
15.00 uur - 15.30 uur Inloop met welkomstdrankje
15.30 uur Welkomstwoord door Harry de Reus
15.35 uur Het woord is aan Eddy van Boxel, mede eigenaar met daarop aansluitend een rondleiding
16.30 uur Gezellig even napraten
18.00 uur Einde

Dit mooie bericht staat op de website van Dierenartsenpraktijk Bodegraven te lezen:

We hebben gewonnen !!!

17 maart 2018

We hebben gewonnen !!!! Wij zijn De Sterkste Schakel !!!!

Gisteren was het zover. Tijdens een feestelijke avond in Huis Ter Duin in Noordwijk vond de uitreikingen plaats van De Sterkste Schakel Trofee. 
Nadat voor de pauze de publieksprijs, prijs voor beste website en prijs voor de meest maatschappelijk verantwoorde onderneming waren uitgereikt werden na de pauze de prijzen aan de 9 verschillende sectorwinnaars uitgereikt. In de sector Dienstverlening>5 medewerkers werd onze praktijk als winnaar verkozen!!! 
Toen de 9 sectorwinnaars bekend was het grote moment daar; wie werd de overall winnaar? Bij het horen van onze naam sprongen we vol enthousiasme op: Dierenartsenpraktijk Bodegraven is De Sterkste Schakel van 2018!!! Dat betekent dat van de 65 genomineerde bedrijven de jury onze praktijk het meest klant- en servicegerichte bedrijf vindt. Fantastisch!

In het juryrapport staat o.a.: "Dierenartsenpraktijk Bodegraven heeft de jury bijzonder geïmponeerd. Het bedrijf maakt haar credo "Optimale veterinaire zorg met optimale klantbeleving" meer dan waar. Zowel de eigenaren van de dieren als de dieren zelf zijn hier Klant met een hoofdletter." 

Wij vinden het geweldig dat we deze prijs hebben gewonnen en zien de prijs als een waardering voor de teamprestatie die we met alle medewerkers van onze praktijk elke dag weer neerzetten. Dank daarvoor!!!

We willen alle sectorwinnaars en overige prijswinnaars van harte feliciteren met het behalen van hun prijzen. En last but not least willen we al onze cliënten bedanken voor het vertrouwen in ons en het stemmen op ons voor de publieksprijs. Wij zullen er alles aan doen om het behalen van deze prijs in de toekomst te blijven waarmaken.

Deze Kring-leden bezoeken dit evenement